Veelgestelde vragen

Zit je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@untaped.nl

Algemeen

Wie is Untaped en waarom?

Untaped is dé videomarketing academy die jou verder helpt met jullie eigen videomarketing.

Met meer dan 6 jaar ervaring en ruim 300 producties per jaar, zowel nationaal als internationaal, met een breed scala aan toepassingen: van arbeidscommunicatie tot lanceringen en van loyaliteitscampagne tot social media producties weten wij wat wel én wat niet werkt als het aankomt op videocampagnes.

Met Untaped nemen we je mee in onze wereld. Where video meets business.

Hoe lang hebben we toegang Untaped?

Na aanschaf heb jij zes maanden onbeperkt toegang tot Untaped op ieder device, waar en wanneer je maar wilt. Dus bingewatch erop los en gebruik al onze handige downloads, zodat jij direct aan de slag kan met jullie eigen videomarketing!

Voor wie is Untaped bedoeld?

Untaped is voor iedereen die snapt wat het zakelijke succes is wanneer je videomarketing goed inzet! Veel van onze gebruikers zijn Communicatieprofessionals, HR-medewerkers en mensen die de PR & branding binnen hun bedrijf oppakken. Maar ook freelancers of ondernemers van creatieve bureaus zien we veel terug binnen onze klanten.

Doordat we met Untaped meer dan 6 jaar, zowel nationaal als internationaal, ervaring hebben is het voor iedere branche relevant.

Waaruit bestaat het programma?

Untaped bestaat uit een vast programma van 5 hoofdstukken. Met deze hoofdstukken kun jij een campagne van scratch oppakken. Oftewel van strategie naar het begrijpen van de apparatuur. Om zo door te gaan naar het filmen, het gereed maken om te vlammen op social media en uiteindelijk te gaan converteren. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor, toch?

Het programma is naast de 70+ video's ook gevuld met handige checklist, cheatsheets en andere downloads zodat jij direct aan de slag kunt met deze documenten.

Wil je meer verdieping? Dan hebben we onze aanvullende lessen, ook wel snackable content genoemd. Bij het aanschaffen van Untaped kun jij zelf één of meerdere aanvullende lessen selecteren om zo het maximale uit je videomarketing te halen.

Is Untaped interessant voor alle branches?

Untaped is branche overschrijdend en daar zit misschien wel het grootste succes. Doordat we met en voor zoveel verschillende organisaties ijzersterke videocampagnes hebben gerealiseerd, weten we wat wel én niet werkt. Van kleine onderneming tot multinational. En komt dat mooi uit, want dat is nu net de kennis die we graag met jou willen delen!

Wat zijn de aanvullende lessen?

Onze aanvullende lessen, ook wel snackable content, zijn verdiepende video's om meer in te zoomen op een bepaald onderwerp. We duiken in deze extra hoofdstukken dieper in op cases, wat hier wel én niet werkte qua videomarketing zodat jij dit als voorsprong voor jullie eigen bedrijf kunnen gebruiken.

Betalen en kosten

Hoe werkt de betaling?

De betaling werkt eenvoudig en hierbij hebben we zoveel rekening gehouden met jouw situatie op werk. Heb je zin om aan de slag te gaan met Untaped, dan schaf je het hier aan. Eenmaal het aantal medewerkers en optionele aanvullende lessen geselecteerd kom je uit bij het bestelformulier.

Hierin hebben we rekening gehouden met het niet direct willen betalen met je eigen rekening. Daarom kun jij het mailadres van de financiële afdeling invullen, waar de factuur naar verstuurd wordt. Is die afdeling er bij jullie niet of wil je hem zelf betalen, geen probleem. Dan komt de factuur jouw kant op per mail en kun je het vanuit daar binnen 7 dagen betalen. En eenmaal betaald krijg je automatisch je inloggevens, zodat het bingewachten kan starten!

Heeft jouw organisatie een factuur nodig met een PO-nummer of ander referentie? Ook daar hebben we aan gedacht, want ook dit is optioneel in te vullen. Jij hoeft je dus nergens druk over te maken qua papierwerk of administratie.

Kan ik als ZZP'er ook Untaped aanschaffen?

Zeker!

Untaped is voor iedereen die zijn of haar videomarketing naar een volgend niveau willen brengen, dit kan dus ook goed als eenmanszaak of freelancer. We richten alle kennis op dat wat werkt bij MKB-bedrijven en grote corporates, zowel nationaal als internationaal. Als freelancer doe je hier dus zeker je voordeel mee op.

Untaped is geen match voor jou als je net begint met ondernemen en (nog) niet goed weet wat je wil gaan doen met je business.

Mijn werkgever doet de betaling, kan ik het dan als nog aanschaffen?

Uiteraard!

Wie ook de betaling doet, je krijgt altijd een factuur per mail. Je doet dus geen directe betaling via de website, maar hebt 7 dagen de tijd voor deze betaling. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een extra mailadres in te vullen bij het aanschaffen van Untaped, handig voor de financiële afdeling!

Ik wil met meerdere collega's Untaped volgen, hebben jullie korting?

Wil je met meerdere collega's aan de slag met jullie videomarketing? Dat klinkt als muziek in onze oren. Daarom hebben we een korting voor jou gemaakt. Zo krijg je bij iedere licentie extra een procentuele staffelkorting.

Wil je met meer dan 3 medewerkers Untaped volgen? Stuur ons dan een mail via dit mailadres en dan maken we een prijs op maat.

Inhoud

Kan ik alle documenten downloaden en zelf gebruiken?

Het zou zonde zijn als je dat niet zou doen!

Online is er zo ontzettend veel te vinden, dat het overweldigend kan zijn wat nu wel handig is in de praktijk en wat niet. Daarom delen we al onze documenten met jou, die wij iedere productie zelf ook gebruiken. En wil je het finetunen naar je eigen bedrijf? Doen!

En het mooie is, dit alles zit bij de prijs ingegrepen. Naast tientallen videolessen, koop je dus direct al deze handige downloads erbij

Wat is het nut van een videomarketing?

Videomarketing is een effectieve strategie om de aandacht van je doelgroep te trekken en hun betrokkenheid te vergroten. Het visuele element speelt hierbij een belangrijke rol. In vergelijking met tekst en afbeeldingen hebben video's een bewezen grotere kans om bekeken en gedeeld te worden. Dit heeft verschillende voordelen, zoals een hogere conversie, verhoogde merkbekendheid en een verbeterde reputatie voor je bedrijf.

Bovendien biedt video marketing de mogelijkheid om creatief te zijn met je content en je te onderscheiden van je concurrentie. Door gebruik te maken van video's kun je informatie op een boeiende en toegankelijke manier presenteren.

Welke apparatuur heb je nodig om te filmen?

Om vandaag te starten met het maken van video's heb jij niets nodig qua apparatuur. Je hebt namelijk alles al in huis: je mobiel heeft een waanzinnig goede lens en natuurlijk licht kun je inzetten voor fijne beelden.

Uiteraard kan het aanschaffen van apparatuur, zoals een microfoon of wel een echte camera je producties naar een hoger niveau brengen. Daarom hebben we met Untaped al het voorwerk al voor je gedaan en nemen we je mee in welke apparatuur jij nodig hebt om te filmen. Van gratis, instapprijs tot aan een grotere investering. Met alle plussen en minnen en onze eigen ervaringen.

Waar moet je op letten als je gaat filmen?

Als je gaat filmen, zijn er meerdere dingen waar je op moet letten. Zo is het handig om iets van techniek te begrijpen, zoals welke type shots heb je en hoe zorg je ervoor dat de audio perfect is.

Maar hoe zorg je voor een sterke opening van je video, zodat jouw kijker zolang mogelijk blijft kijken? Dit en nog veel meer leggen we je graag uit met Untaped!

Hoe lang mag een video op social media zijn?

Hoe lang een video op social media mag zijn, is een van de eerste én meest gestelde vragen van onze klanten. Je hoort vaak; hoe korter, hoe beter. Maar dit is niet waar!

Het probleem is niet dat je video te lang is, het probleem is dat je de video te vroeg in de klantreis aanbied. Toch zijn er wel wat lengtes die wij adviseren door onze ervaring in campagnes die wel én niet hebben gewerkt. Dat en nog meer vertellen we je graag met Untaped!

Hoe gebruik je TikTok voor je bedrijf?

Op de vraag "Is het slim om als bedrijf TikTok te gebruiken?" zeggen wij volmondig: ja!

TikTok is een goed platform om de cultuur van een bedrijf te laten zien en welke mensen er achter een organisatie zitten. Wees daarom niet bang om jullie processen, werk of medewerkers te laten zien (en nee, TikTok is echt niet alleen maar dansen).

TikTok is dus zeker het overwegen waard als bedrijf. Binnen Untaped nemen we je mee in meerdere campagnes en hoe we dit achter de schermen hebben opgezet, zodat jij direct aan de slag kan met TikTok voor jouw bedrijf.

Waarom moet je video inzetten voor je bedrijf?

Het is als bedrijf om meerdere redenen strategisch slim om video in te zetten.

Of het nu is om je merkbekendheid te vergroten, een hogere betrokkenheid bij je doelgroep wil genereren, een persoonlijke connectie wil opbouwen of de online zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten: je ziet het al, video pakt meerdere doelstellingen aan! Dus waar wacht je nog op?

Ik wil personeel werven met een vacaturevideo, kan dat?

Personeel werven met video, ook wel een recruitmentvideo genoemd, is zeker slim om in te zetten! Zeker in een tijd als dit, waarbij de hiërarchie is veranderd tussen sollicitant en bedrijf gaat video je helpen. Leer met Untaped wanneer het slim is om een bedrijfsvideo, een vacaturevideo, verhalen van medewerkers of juist testimonials in te zetten om personeel te werven met video.

Ik wil meer klanten aantrekken. Hoe doe ik dat met video?

Video is een perfect middel om meer klanten te werven voor jouw bedrijf of organisatie. Het is daarbij goed om rekening te houden in welke fase je onderneming zit, want bij elke fase hoort een andere doelstelling en dus ook type video. Zo is het in de startfase belangrijk om te werken aan naamsbekendheid en is een hero-video geschikt.

Daarnaast nemen we je met Untaped mee in andere campagnes, waarbij we inzoomen op het aantrekken van klanten dankzij video!

Wat is zakelijk vloggen?

Zakelijk vloggen is een populaire vorm van contentmarketing waarbij bedrijven video's maken om hun merk en producten te promoten. Een zakelijke vlog is vergelijkbaar met een persoonlijke vlog, maar dan gericht op het bedrijfsleven en met een duidelijk doel voor ogen.

Het doel van zakelijk vloggen kan bijvoorbeeld zijn om de band met klanten te versterken, nieuwe klanten aan te trekken, of de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Door regelmatig te vloggen kunnen bedrijven een persoonlijke en authentieke band opbouwen met hun doelgroep, en tegelijkertijd waardevolle informatie delen over hun producten en diensten.

Inloggen

Kan ik op elk device Untaped volgen?

Je kunt Untaped natuurlijk op ieder apparaat volgen waar én wanneer jij maar wil. Dus klap je laptop open of koppel je oortjes aan je mobiel en bingewatch erop los!

Waar vind ik mijn inloggegevens?

Je inloggegevens ontvang je per mail, direct na betaling van de factuur. Hierin kun jij gemakkelijk je eigen wachtwoord maken, zodat jij altijd en overal Untaped kunt volgen.

Ik weet mijn inloggegevens niet meer, wat nu?

Geen zorgen, wij helpen je graag. Als je je wachtwoord vergeten bent ga je naar de inlogpagina en klik je op wachtwoord vergeten. Je ontvangt dan een mail in je inbox waarmee je eenvoudig een nieuw wachtwoord kunt instellen.