Cursus videografie

SH_Sticky_backstage_deel1-7

Untaped, de videomarketing academy voor jou

Ben je op zoek naar een cursus videografie om je vaardigheden in het maken van zakelijke video's te verbeteren? Dan is Untaped de perfecte keuze voor jou. Untaped is dé videoacademy voor bedrijven die hun team een voorsprong willen geven op de toekomst van online media.

Waarom Untaped?

Untaped biedt een praktische en interactieve cursus videografie aan, waarbij je leert hoe je video's kunt maken die je bedrijf naar een hoger niveau tillen. De cursus is ontworpen voor marketeers en ondernemers die nog weinig tot geen ervaring hebben met het maken van video content. Het programma omvat alle aspecten van videomarketing, van de basics van een camera tot aan het ontwikkelen van een strategie. Onderdelen die je in ons hoofd programma gaat behandelen zijn:

 • De basics van een camera
 • Videomarketing strategie
 • Hoe film je op de juiste manier?
 • Content creatie voor social media
 • Content creatie voor het verhogen van de conversie

Leer van professionals alle ins & outs over video

Bestel het programma

Praktijkgericht leren

Bij Untaped leer je door te doen. Het programma biedt een praktische aanpak waarbij je stap voor stap leert hoe je verschillende soorten video's kunt maken. Je leert hoe je het beste uit je apparatuur haalt, welke camera-instellingen het beste werken voor verschillende soorten video's en hoe je de juiste verlichting en audio opstelt.

Flexibiliteit

Bij Untaped kun je op elk gewenst moment beginnen met de cursus. De modules zijn online beschikbaar en je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. Je leert van professionals en krijgt hands-on lessen waarmee jij aan de slag kunt. Daarnaast vind je in ons programma aanvullende downloads waarmee jij je kennis kunt verbreden.

Meld je direct aan

Wil jij leren hoe je goede, zakelijke video’s maakt? Dan is Untaped wat voor jou en jouw afdeling. Meld je vandaag aan en ga aan de slag met de ruim 80 lessen. Heb jij nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina eens. Zit jouw vraag er niet tussen, dan kun je ons bereiken door een mail te sturen naar info@untaped.nl.

Leer altijd en overal, in je eigen tempo

Bestel het programma
 • De professionals van Untaped maken al jaren digitale content voor de mooiste merken
  Leer van professionals
 • Bingewatch erop los en spot binnen no-time iedere videokans binnen jouw organisatie!
  Hands-on lessen
 • Ga direct aan de slag door checklists, cheatsheets, scripts en templates.
  Aanvullende downloads